logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Catering - LekkerRaw
6
page,page-id-6,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Catering

Een lust voor het oog, een feestje voor je smaakpapillen én een mooie bijdrage aan een stralende gezondheid.

Wat is het toch mooi om mijn liefde voor pure smaken te kunnen delen met zovelen. Op een luchtige en vrolijke manier nodig ik je uit om kennis te maken met raw food. Alleen al de kleurrijke presentatie brengt een lach op je gezicht! Proef hoe de sprankelende, pure smaakcombinaties nog lang nazingen in je mond. Ervaar de extra energie die je helderheid geeft, focus en kracht.

Alle gerechten worden met de hand bereid en zijn raw en biologisch. Stel je eens voor hoe van jonge kokosnoten flinterdunne kokoswraps gemaakt worden en hoe gekiemd boekweit wordt gebruikt voor knapperige crackers. Alles met aandacht & liefde en dát proef je. Nagenoeg alle recepten van de gerechten, hapjes en sapjes die worden geserveerd, staan in mijn recepten- & inspiratieboek LekkerRaw ‘Uit liefde voor puur’. Dus als je de smaak te pakken hebt, kun je direct zelf aan de slag!

Lunch, lunchpakket, diner, hapjes en sapjes tijdens een break, high tea, sappen- en smoothiesbar… Er is zoveel mogelijk! Van eenvoudig tot exclusief. Van honderden mensen of een select gezelschap. Tijdens een training, festival of ander evenement.

Veel gehoorde reacties:
Is dit raw? Goh, dat had ik niet eens door!
Hé, ik mis helemaal geen vlees.
Ik denk bij raw vooral aan wortels en bleekselderij. Dit overtreft al m’n verwachtingen!
Ik ben verrast door het verzadigde gevoel dat ik van raw food krijg!

Onder andere deze organisaties ervaarden de lekkernijen van LekkerRaw:

TEDx, G-Star RAW, Ahold, ABN-AMRO, LG Electronics, AVRO, AH XL Leidsenhage, THNK, Guidion, ’t Kookpunt Rotterdam, Fairminds, Fairfood International, Roche, Tijn Touber, Youth Food Movement, Dr. Alkaitis, The Food Line-up, Your Lab, Cream PR, Bellicon Nederland.

Wat is raw food?

Het uitgangspunt in de raw food keuken is, dat de voeding nooit verhit wordt boven de 42°C. Hierdoor blijven o.a. alle enzymen, vitaminen & mineralen behouden en laat dat nu juist net de basis zijn van gezonde voeding! De raw food bereidingswijze is goed voor je lichaam en geest. Je krijgt er meer energie van, omdat de enzymen die nodig zijn om het eten te verteren nog in de voeding zelf zitten, i.p.v. dat je lijf zelf de enzymen moet aanleveren. Dat is nog eens energiebesparing! Je lichaam is vervolgens beter in staat om gifstoffen af te voeren, zodat je je (nog) fitter in je vel gaat voelen.

De raw food filosofie is een voorstander van het gebruik van ingrediënten die zo dicht mogelijk bij z’n natuurlijke oorsprong staan. Kortom: biologische producten, liefst seizoensgebonden, ongeraffineerd en zonder chemische bestrijdingsmiddelen.