logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Energetische sessie - LekkerRaw
50632
page-template-default,page,page-id-50632,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Energetische sessie

Met liefde, aandacht en aanwezigheid ben ik toegewijd aan deze energetische sessies. Ik zie je kern, dwars door alle laagjes heen. Als je wilt, help ik je een handje om de beperkende laagjes stuk voor stuk op te trekken, als het doek van een toneel. Dan kun jij op je eigen podium het leven leven die jouw ziel vrij en gelukkig maakt.

Ervaringen
Lees hier de ervaringen
 van mensen die een of meerdere sessies hebben meegemaakt.

Een reis door je onderbewuste
Tijdens een energetische sessie verbind ik me met jouw onderbewuste. Door middel van de connectie die moeiteloos tussen ons ontstaat, toont jouw onderbewuste wat er in je emotioneel/energetische wezen op dit moment in balans gebracht wil worden. Blokkades zoals oude emoties, trauma’s, overtuigingen en patronen komen aan het licht*. Je kunt me zien als een reisleidster die je meeneemt op een reis door het landschap van je eigen emoties en energie. Diep verbonden met de aarde open ik een ‘podium’ die een veilig en vertrouwde basis vormt waarop ik jouw oude weggestopte emoties uitnodig om zich te laten zien. Dat wat (meestal lang) verborgen was, kan nu aan de oppervlakte komen en wordt door mij waargenomen via al mijn zintuigen. Door middel van lichaamsbewegingen, lichttalen, klanken en metaforen geef ik er uitdrukking aan en op die manier kunnen de energieën via mijn kanaal worden afgevoerd. Alles ontstaat met zo min mogelijk tussenkomst van de mind. Sommige mensen noemen deze sessies ook wel een Sjamanistische zielenreis. Anderen noemen me een energetische stofzuiger, een buitenboord versterker of een cosmic dancer.

“Een diepgaande energetische schoonmaak en DNA activatie…”

Transformerende energetische behandeling
Gestagneerde energie neem ik waar als energetische ‘knoopjes’ in de diepste lagen van jouw zijn. Als kanaal ontvang ik verfijnde en diepgaande helende energie uit hogere dimensies. Met een focus als die van een laserstraal geleid ik deze lichtenergie via mijn lichaam, handen, derde oog en stem naar de juiste plekken. De knoopjes worden op die manier losgemaakt, zodat de energie weer kan stromen. Hierdoor kun je een gevoel van ruimte, opluchting en vrijheid ervaren. Dit proces werkt door tot diep in je wezen, op cel- en atoomniveau en activeert je DNA. Het helpt je bovendien om de verbinding met jouw blauwdruk te versterken, zodat stap voor stap de gouden letters van je zielenmissie tevoorschijn komen. Oude blokkades en hun bijbehorende emoties vallen als dominostenen omver, verliezen hun overheersende kracht, zodat jouw levensstroom moeitelozer kan bewegen.

Een laserstraal van energie die met een haarscherpe, verfijnde focus danst door je lichaam en geest. Vaste grond loswoelend, zodat het weer zuurstof en zonlicht kan ontvangen. Klaar voor een vruchtbaar verfrissend nieuw begin.

Bubbelend en bruisend van energie
Het uitgangspunt bij deze sessies is dat alles in essentie altijd liefde is. In de loop van de tijd zijn er laagjes om ons gevoel van liefde heen gedrapeerd, zoals dwarrelende stofdeeltjes een glanzend oppervlak langzaam dof kunnen maken. Het is nu tijd om je oude glans weer terug te krijgen. Ervaar een open en blij hart, bubbelend en bruisend van energie, klaar om je leven werkelijk te léven.

Aanpak
Ik volg de energie en ‘dans’ met je onderbewuste. Meestal starten we met eyegazing, gevolgd door een begeleide reis door je onderbewuste. Daarop volgt een energetische behandeling op de behandeltafel. Hierbij maak ik gebruik van de sjamanendrum, klanken, essentiële oliën en muziek.

De sessie draagt o.a. bij aan:

 • innerlijke rust
 • zelfliefde
 • het tot rust komen van je mind
 • een sterke verbinding met je gevoel, je eigen kompas
 • een stevige aarding
 • doorstroming van je chakra’s
 • balans in mannelijke en vrouwelijke energie
 • verzachting, verstilling en een open hart
 • kracht en focus om uitdrukking te geven aan wie je bent
 • vertrouwen in en overgave aan het leven
 • een heldere geest
 • een schoon lijf (loslaten van emotionele ballast zorgt voor loslaten van gifstoffen)

De spiraal van het leven gaat weer draaien. Dat wat vast zat, kan weer gaan stromen. Dat wat in de weg stond, maakt vrij baan voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. Je gaat automatisch de juiste oplossingen en nieuwe mogelijkheden aantrekken. Doordat er oude energie wordt opgeruimd, ontstaat er ruimte die opgevuld kan worden met nieuwe sprankelende energie. Een grote schoonmaak dus met als uitgangspunt dat je je opnieuw kunt verbinden met de liefde in je hart.

Je onderbewuste nodigt alles uit wat er in je leven op je pad komt, ook al lijkt dat soms onvoorstelbaar en/of onacceptabel. Uitgaande van dit gegeven, betekent het dus dat hoe meer je onderbewuste in harmonie is, des te meer dingen je aantrekt in je leven die overeenkomen met diezelfde harmonie. Zo binnen, zo buiten. Zo buiten, zo binnen.

Methodes gecombineerd
Ik werk zonder vaste kaders of methodes en laat ontstaan wat er komt. Jouw energie geeft als vanzelf aan wat jij nodig hebt om dichterbij jezelf te komen. Innerlijk kind heling, regressie, rebirthing, familie-opstelling, soul retreival, DNA-activatie, kundalini-awakening zijn termen die geregeld de revue passeren in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van deze afzonderlijke methodieken zorgt tijdens de sessie voor verlichting op diepliggende niveaus.

Aantal sessies
Vaak brengt één sessie al veel in beweging. Soms zijn meerdere sessies aan te raden. We gaan stap voor stap op zoek naar de diepliggende oorzaak van dat wat je met je meedraagt. Ook depressie, verlammende angsten, psychose, disbalans in je eetpatroon en ervaringen met pesten of (seksuele) mishandeling & onderdrukking zijn veelal goed behandelbaar tijdens deze energetische sessie.

Helende energie en oeroude wijsheid
De sessie wordt ondersteund door helende energie uit hogere dimensies en oeroude wijsheden uit verschillende lagen van ons bewustzijn: dierenrijk (krachtdieren), sjamanisme, beschavingen als het oude Egypte, Atlantis, Lemurië, multidimensionale wezens als de Sirians, Pleiadians, Ashtar Command, Arcturians, Hathors en bepaalde sleutelpersonen uit de geschiedenis.

Kosten
€ 150,- (incl. btw) voor een sessie van ongeveer twee uur.

Adres
Een aantal keer per jaar verzorg ik sessies in Nederland. De locatie is dan meestal Amsterdam. Je kunt ook bij me langskomen op Ibiza. Daar woon ik.
Van 9 t/m 24 juni 2018 ben ik weer in Nederland. Via sandra@lekkerraw.nl kun je een afspraak maken.

Contact
Wil je meer informatie of een afspraak plannen? Mail me dan op sandra@lekkerraw.nl of bel me op 06-48316534.

* ook transformatie van onder andere chips, implantaten, vloeken, bezweringen, zwarte magie, zielencontracten en andere ervaringen en invloeden die ons het gevoel geven dat we gevangen zitten in een wereld die buiten onze eigen invloedsfeer ligt.

Ervaringen
Lees hier de ervaringen van mensen die een of meerdere sessies hebben meegemaakt.

Interview
In onderstaande video stelt Rianne Schenk van de Bewuste Powervrouw me een aantal vragen over ‘het leven’. Hoe je het naar je eigen wens kunt inrichten. Ook vertel ik hoe ik ertoe ben gekomen om mijn diepste diepste missie te leven. Focus, doorzettingsvermogen en een diep vertrouwen in mijn eigen weg. Als je nastreeft wat je werkelijk wilt, dan is er een weg. Echt.
Bekijk het interview >>