logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Ervaringen - LekkerRaw
50650
page-template-default,page,page-id-50650,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Ervaringen

Energetische Sessies

Een opmerking vooraf: in onderstaande ervaringen wordt geregeld mijn naam genoemd. Ik ervaar mezelf echter alleen maar als het kanaal dat zodanig is afgestemd dat de energie kan stromen zoals het bedoeld is te stromen voor degene die het wil ontvangen.

“<…> Ik was er klaar voor om grote opruiming te houden. Zo boekte ik een paar weken terug een energetische sessie bij Sandra de Vos. Geen idee wat ik ging doen of wat het inhield. Ik wist alleen maar dat dat ene plekje voor mij was, ik volgde m’n energie-bubbel.

En oh wat was dat een goeie zet. Het was een magische ervaring, echt totaal anders dan wat ik ooit eerder heb meegemaakt. En het heeft me echt grondig doorgespoeld. Dat kwam weet ik hoeveel keren terug in onze reis: van behang dat van de muren kwam to vieze derrie die naar buiten spoot. Ha ha ha, het was af en toe bijna lachwekkend hoeveel er los kwam.

Ik voelde het gebeuren, het liet mij los. En nu, zo een paar dagen erna kan ik stukje bij beetje ervaren wat het met me gedaan heeft. Wat een lichtheid voel ik en wat een helderheid komt er uit m’n mond. Ik ben er zelf verrast over.

Ik hoop dat ik dat altijd blijf op m’n reis: kinderlijk verwonderd over de schoonheid van het leven (en soms ff niet en dat is ook ok)! <…>”

– Judith Webber  (www.purehuman.nl)

“<…> Nu ik steeds meer mijn licht omarm, krijg ik dat ineens van alle kanten terug. Alsof er nu een nieuwe inprenting mag ontstaan in mijn hersenen: dit is je stralende zelf. Zelfs van de bedrijfsarts kreeg ik dat terug vandaag! <…>.
De wereld is niet tegen mij, de aarde draagt mij als ik mij laat dragen. Zo vaak gehoord en gelezen, nu voel ik het tot in mijn cellen. Ja ik word gedragen. Zelfs in zo’n voor mij spannend proces als met de bedrijfsarts en werk. Ik krijg weer tranen als ik terug denk aan de buizerd (uit de visualisatie! (red: geleide meditatie)) die vanochtend heel dichtbij vloog toen ik met spanning in mijn hele systeem naar de bedrijfsarts fietste. De buizerd keek me even aan en leek te zeggen: weet je nog, wij zijn bij je. Je wordt door zovelen omringd, laat je je steunen? Laat jij je helpen? Durf je te vertrouwen op de schoonheid van het leven? Zelfs bij zoiets spannends? Kun je de negatieve ervaringen uit het verleden loslaten en met een open vizier het nu in stappen? En nee, ik weet niet hoe het af gaat lopen met mijn werk, misschien kan ik niet meer volledig terug in mijn oude functie. En ja, dat raakt een angst, maar ook een vertrouwen dat er dan wat anders voor me in het verschiet ligt dat nog beter past. Ik hoef niet meer vanuit angst te leven en te vechten voor mijn bestaan. Brrr en yeahh tegelijkertijd. Ja, er is een diepe wond aan het helen in mij. De wond die me afhield van het vertrouwen in de ander en het vertrouwen in het leven. Ja het is tijd voor de New ME.

Sinds de sessie voel ik mij zo verbonden met het veld. Met de ander, met het leven. Tuurlijk, met de nodige hobbeltjes en tranen, maar telkens kom ik nu weer bij die verbinding uit. En verrast het leven mij telkens weer met dat ik precies krijg wat ik nodig heb. Wow wat een Flow! De enorme vrijheid die mijn ziel al wentelend in de zuivere afstemming tijdens de sessie voelde, voel ik stapje voor stapje in het dagelijkse leven. Dit is hoe mijn ziel wil leven, en dat kan echt hier op aarde. Ik voel me milder naar waar ik sta. Ja ik voel een verlangen naar heling en energie en ik voel ook zo sterk dat ik in essentie al heel ben. Dat ik niet gefixed meer hoef te worden. Dat op mijn eigen tempo mijn lichaam en ziel zullen helen. <…>”

– Y, Amsterdam

“Dankjewel Sandra dat ik weer met je heb mogen reizen in een liefdevolle en veilig omgeving. Aan het einde van de sessie voelde het alsof ik terugkwam van een vakantie: zo licht, uitgerust en stil van binnen. Mijn adem werd intenser, dieper tijdens de sessie en bij elke uitademing voelde het alsof er veel moeheid, zware energie en oude ballast uitkwam. Op diep celniveau ging er oude troep uit en mocht het transformeren. Mijn hele lijf vibreerde, het was een douche van licht en energie. Nogmaals dank voor deze waanzinnig mooie ervaring, schoonmaakproces, jouw begeleiding, inzichten, connecting the dots en liefde.”

– Chantal, Amsterdam

“Wat maakt een Man tot een Man?
Aarzelend voor de poort, geen weg meer terug.
Beangstigende Bliss? Geluk waard zijn?
Je waarheid durven spreken?
Het kwetsbare kind vergeten?
Verharding door jarenlang los van de bron te zijn?
Vandaag mocht ik een groot krijger ontmoeten die mij door de poort wenkte met haar weergaloos hoge frequentie.
Ja, met vele “tools” doch wat het eigenlijk doet is de eenvoudigweg geruststellende LIEFDE.
Resonantie.
Er klinkt vanachter de poort een lied door Sandra gezongen dat je wel volgen moet.
Een aanrader voor ook de man. Een die de moed heeft op de knieën te gaan en zijn innerlijk kind te ontmoeten.
En wat blijkt, juist in het oplossen naar niets en kwetsbare openheid word je “power” geboren…
Is dat nodig om iets te worden? NEE je bent het altijd al… maar… durf je het geschenk aan te nemen.
Er komt een moment dat dit grote geschenk van contact met je bron lichter gaat wegen, ondanks de oneindige omvang, dan de wereldlijke last…
Sandra werkt met een frequentie die resoneert met je innerlijke bron.
Daar gaat zijzelf ook een weg voor.
Dank voor dit geschenk van samen in eenheid.
De mens kan het niet alleen, het lied van de bron komt slechts samen tot klinken.
Een nieuw leven lonkt.
Dank lieve Sandra.”

– Ton Kooiman

“Ik vond de sessie bij Sandra echt een feestje voor mijn lijf en ziel. Ik heb genoten van de zachte en helende massage, de heerlijk ruikende oliën en de fijne muziek. Sandra ontvangt je met open armen en is super enthousiast. We hebben eerst gezellig gekletst aan de keukentafel daarna begon de sessie.

Het voelde voor mij alsof Sandra tijdelijk een soort open portal is, waardoor alles wat zich heeft vastgezet in mijn systeem via een hele pure en liefdevolle energie afgevoerd kon worden. Zonder oordeel, alleen maar met heel veel warmte en zachtheid. Alles wat ik gedragen heb vandaag, gister en door de eeuwen heen en mij niet langer dient mag losgelaten worden. Wat bevroren is, smelt.

Alle rommel en ruis van andere mensen hoef ik niet meer te voelen, mijn hele veld wordt opgeschoond en gezuiverd. Angst wordt getroost en mag zich eindelijk gaan ontspannen. Alle verkramping, dat wat zich klem gezet heeft, krijgt ruimte, haalt opgelucht adem en komt weer in beweging. Flow. Sprankelend en stralend.

Ik heb na de sessie heel bewust gekozen voor veel stilte en rust. Zodat mijn systeem en veld in alle rust en zonder afleiding alles kon verwerken/integreren. Ik heb lekker getekend (mooie kleurtjes, piramides /kristallen), alle mijmeringen en inzichten in mijn dagboek opgeschreven, veel gerust en lekker gekookt. Gewoon genieten eigenlijk en ontspannen. En af en toe een klein dansje…”

– Femke

Dit is een fragment uit een blog die Lenneke Timmermans schreef nadat ze een energetische sessie had ondergaan:
“En hij was de laatste maanden al wat dieper kervend aan de oppervlakte aanwezig. De diepe faalangst die ik m’n hele leven al met me meedraag en welke altijd vrij sluimerend op de achtergrond aanwezig was. <…> En na alles wat ik heb geprobeerd, was er een bepaalde mate van acceptatie dat dit nou eenmaal een deel van me is en ik hiermee m’n weg mag vinden. Maar er is iets veranderd. Er is iets wezenlijks veranderd.

<…> Ik voel zoveel ruimte en speelsheid. Sandra vertelt me over het vruchtbare tuintje wat ze op het einde van de behandeling zag; vol wilde bloemen, bijen en een liefdevol, oud mannetje. Het oude mannetje staat volgens haar voor de nieuwe mannelijke energie; de geforceerde, dominante, verkrampte energie heeft plaatsgemaakt voor een zachte, alerte en krachtige energie. En terwijl ze het vertelt, voel ik het verschil in m’n hart. De moeiteloze stroom die van binnen naar buiten gaat en creëert en manifesteert puur door ruimte en focus.

<…>In de dagen erop merk ik dat er iets wezenlijks is geshift. Er is een hele diepe angst los, waardoor ik veel meer onbevangen en met vertrouwen kan bewegen. Ik voel de kracht van de draak en de lichtvoetigheid van een vlinder, beiden figuranten op mijn metaforen-toneel, en ik voel dat deze combinatie me onverzettelijk maakt. So let’s give it a spin guys and spread the magic!”
Lees hier de hele blog >>

– Lenneke Timmermans (www.vrouwenplatform.com)

“I went to Sandra at a difficult time of my life. I had been given a breast cancer diagnosis about 5 months before and my mother and younger brother had disappeared from my life. Though I was managing well with my decision not to accept a mastectomy, radiation and chemo and with changing my diet to vegan raw, I felt I needed some loving care and attention. The medical world had closed their doors on me when I refused the above care, and though friends were being supportive, I felt a bit of mothering would do me good. Sandra fulfilled this need beautifully. She poured love and appreciation on to me, treating me and my body as if they were made of gold. It was surprising to me, as my past experience with therapists had been that they normally find some way to release a little of their own personal anger, sadness, anxiety or negative judgements onto one during their sessions. Not so with Sandra. I felt I was in the hands of a woman who has done a lot of work on herself and is truly living from the heart.”

– Deborah Knight

Hieronder een tweetal fragmenten uit de ervaring van Agnes. Lees hier haar complete hele ervaring >>
“…Nog nooit heb ik me zo gezien gevoeld als in de energie en woorden van Sandra. Het is alsof iemand voor de eerst keer weet hoe het is om te zitten in mij, in dit leven, in deze personage (ego), in dit lichaam. Het ontroert me dat het mogelijk is, dat zonder woorden iemand weet hoe het is te leven in ‘mij’.

<…> Sandra is een kunstenaar. Een liefdeswolk. Een sister. Ik eer haar en dank haar voor haar spiegel en het her-in-ere-herstellen van mezelf en mijn verbondenheid met de vrouw in mij en de vrouwen om me heen. Ik ben er weer. Vol, zacht, warm en open. Dank je wel Sandra… en vrolijk, ja vrolijk ook. Het zachte goud, zilveren bolletjes. Ik denk er nog steeds aan als ik verhard en sluit. En dan word ik weer zacht en open. En her-inner ik me, wie ik ben: zacht, open en liefdevol. Vol leven en warmte…”

Lees Agnes’ hele verhaal >>

– Agnes Szelejak (www.createdwithheart.nl)

Dit is een fragment uit een blog die Patricia van Rietbergen voor het online inspiratieplatform Shine schreef nadat ze een energetische sessie had ondergaan:
“…Zo begon mijn sessie vandaag. Omdat ik bij aanvang vertelde dat ik heel erg bezig ben om de beiden polen van het leven te integreren. En zo eindigt vandaag mijn sessie ook: Ik mag, nee moet vliegen, maar voel ook de grond bewegen en ik beweeg mee. Ik sta stevig, maar ben flexibel. Ik mag er zijn. Ik mag zien en gezien worden. De dualiteit van water-vuur, man-vrouw, donker-licht mag allemaal samen komen, alles mag er zijn. En dat is precies wat ik de laatste tijd ervaar: door me steeds meer over te geven aan alle kanten van het leven, dus ook de donkere momenten, de schaduwkanten, door te accepteren wat er op dit moment is, ervaar ik steeds meer rust en geluk…”
Lees hier de hele blog >>

– Patricia van Rietbergen

Dit is een fragment uit een blog die Irene van Gent schreef nadat ze een energetische sessie had ondergaan:
“Sandra verplaatst zich in mijn energie en vertelt me wat ze allemaal voelt. En ze voelt het echt, want ik weet dat dit diep van binnen speelt. Het is mijn verhaal over de fase waar ik nu in zit en de stap die ik nu mag gaan zetten. Ik ga niet proberen uit te leggen wat er in deze sessie is gebeurt, maar het was echt magisch. Een sessie als deze heb ik nooit eerder meegemaakt. Iemand die tegenover je zit en uitspreekt wat ze voelt en ervaart, wat ze leest in mijn energie. Van de pijn en verkramping die ik die week zo sterk had gevoeld gingen we door naar de kracht en die liefde die er ook is. En daar waar sessies bij mij vaak eindigen met een gevoel van, er is nog veel aan te werken, voelde het nu juist, het is tijd om feest te vieren.”
Lees hier de hele blog >>

– Irene van Gent (www.irenevangent.com)

“Wow, ik heb het gevoel alsof ik helemaal binnenste buiten ben gekeerd en vol, maar echt vól in het licht ben gezet. Wat een ongelofelijke ervaring was dat, Sandra! Super intens om me zo volledig over te geven aan de energieën die in onze verbinding de ruimte kregen, heel bijzonder. Alsof, moeder aarde me helemaal in haar armen nam. De boodschap die ik mee kreeg: “Open your cells, and receive what wants to be received. You don’t have to do anything. Just let it flow”. Ik voel me herboren en ben je super dankbaar. Thank you, thank you Sandra voor deze verlichtende energetische sessie. Wow!”

– Tim Schipper (www.yogapsychologie.nl)

Karlijn Visser schreef voor Holistik.nl een artikel over haar ervaring tijdens een energetische sessie. Hieronder een fragment uit haar verhaal.

…“Sandra werkt puur intuïtief. Ze brengt mij tijdens de meditatie naar een plek waar alles matchte met mijn energie. Ik wil er maar wat graag in blijven. Na een minuut of 10 ga ik liggen op een bank en tuned Sandra in op mijn onderbewustzijn. Vind je dit gek klinken? Ik kan het me een beetje voorstellen. Met het blote oog is er namelijk niets te zien en ik denk dat de gemiddelde wetenschapper ook zijn wenkbrauw ophaalt. Toch gebeurt er van alles. Ik voel tintelingen door mijn lijf gaan, soms een trilling en ik krijg het koud. Best apart, want buiten is het broeierig warm. Sandra hoest, gaapt en spuugt in het plastic emmertje op tafel. Ze vertelt een verhaal. Ik hoef niets te doen, naast blijven liggen. Het verhaal is een metafoor voor wat er zich onder de oppervlakte in mijn wezen afspeelt. Oude patronen en dynamieken krijgen woorden. Ik weet dat het waar is wat Sandra zegt. Het ontroert me. Tranen branden soms. Omdat ik al behoorlijk wat proceswerk verricht heb afgelopen jaren, klikt er van alles en zie ik verbanden met hoe ik momenteel handel en in het leven sta.”…
Lees hier het complete artikel >>

– Karlijn Visser (www.holistik.nl)

“Ja ik voel me helemaal compleet na de sessie! Het klopte allemaal zo, ik durfde het nooit te denken, want ik had toch een goede jeugd gehad. Maar nu mijn diepste gevoelens bleken te kloppen kwam er alleen maar blijdschap en geniet van het hele verhaal. Het sprookje was prachtig! En nu zit ik in de fase: ze leefde nog lang en gelukkig. Ik denk nog vaak aan de sessie, dankjewel het heeft heel veel opheldering gegeven.”

– Trix

“Wauw, wauw, wauw!! Diep geraakt door de sessie die ik van Sandra heb mogen ontvangen. Na voor de zoveelste keer tegen dezelfde patronen aan te lopen, werd ik echt moedeloos van mezelf. Ik heb Sandra gevraagd of ze me een energetische sessie wilde geven. Het vertrouwen dat het anders kon had ik nauwelijks meer, maar ik volgde mijn intuïtie en gaf haar een belletje. Dezelfde avond liep ik met hangende schouders naar binnen, om drie uur later letterlijk zingend en dansend weer naar buiten te gaan. Wat was er gebeurd?!

 

Zoals ik het zie weet ze woord en beeld te geven aan de obstakels en verstrikkingen die tussen mij en mijn potentie staan. Door deze te transformeren maakt ze de weg vrij naar meer levensenergie, meer kracht, meer vreugde. Tijdens de sessie zag ik dingen voorbij komen die ik al mijn hele leven voel, maar waar ik nooit echt de vinger op kon leggen. Er kwamen dingen aan het licht waar ik me nauwelijks bewust van was, maar die wel mijn leven beheersten. Wat een bevrijding om daar afstand van te krijgen en los te kunnen laten wat me niet langer dient. Om het contact weer te voelen met wie ik echt ben. En daardoor ook eindelijk dieper te kunnen ontspannen!

 

De sessie was prachtig. Zeer onder de indruk van Sandra haar kracht om op zo’n diep niveau heling te brengen. De eerste sessie is nu even geleden en ik ervaar deze als een keerpunt in mijn leven. Voelde me niet alleen direct na afloop bevrijd, maar zie dat dingen fundamenteel veranderd zijn door de sessies met Sandra.

Super dankbaar!”

– Minne

“Sandra is a marvellous omnipotent healer. I think she has no idea how deep her work goes. She has the natural ability to tap in to exactly what is needed at the time, how much to work on what level of the bodies and has no inhibition speaking her truth. Very refreshing way of treatment. I was with her only 2 times but would havve continued to work with her if I didn’t live abroad. She cleared a lot of negative beliefs in me the first treatment, taking great care in sending me on my way in one harmonious piece. The second treatment felt like a huge empowerment boost and send me off feeling strong and soft in my boots ready to face the world. Months after I still feel what she’s done for me very clearly in my daily life: visuals and affirmations, protection and clarity. This lady is worth a visit..”

– Ces Clara Mossel

“Lieve Sandra, ik heb je nog niet goed verteld hoe dankbaar ik ben voor mijn reis met jou afgelopen zaterdag. Er kwam veel los, niet allemaal even duidelijk. Mede door de sessie heb ik nu mijn eerste stappen naar mijn leven vanuit mijn passie gemaakt. Ben ik me aan het losmaken van dingen die knellen, vooral in m’n werk. Het resultaat: ik heb opeens een naam en logo voor mijn praktijk! En ik stap door waar ik voorheen in de paniek kon gaan. En ik sta mezelf toe te zijn, met spanning in m’n lijf, met de wetenschap dat het goed is. Ik ben aan het groeien en soms geeft dat groeipijn en dat doet leven! Dank je lieve Sandra! Je bent een heel bijzonder mens! Dikke kus en bear hug.”

– Jiska van Kasteel (www.rootswork.nl)

“In mijn leven al aardig wat sessies en readings voor zelfinzicht en heling mogen ondergaan. De sessie van Sandra zal ik niet snel vergeten. Als karmisch vertelster neemt ze je mee in je eigen verhaal en dringt ze door tot de kern. Mooi hoe ze je meeneemt op reis door je eigen DNA. Eindelijk snappen waar de fysieke beperkingen vandaan komen. Mijn reis bracht me op onverwachte plekken bij bekende emotionele wonden. De woorden van Sandra drongen diep tot me door en gaven me op een ander niveau begrip. Heel bijzonder dat ze zonder trance of zweverigheid woorden geeft aan het oude verhaal (noem het regressie) dat de bron vormt voor belemmeringen in het heden. De energetische sessie erna was een bad van ontspanning waar ik alles mocht loslaten. Sandra, je bent een bijzondere vrouw, met een bijzondere gave. Heel fijn dat je meevoelt, zonder je te ermee te identificeren. Dat we samen kunnen lachen om de soms bijzondere beelden. En samen kunnen loslaten (gapen/boeren) waardoor het geen one woman show is. Samen op weg naar heling. Dankjewel. Dankjewel. Dankjewel.”

– Marian van Noort (www.spiritueelentertainment.nl)

“Wouw…. Een sessie met Sandra de Vos als cadeau en wat een cadeau!! Prachtig diep rauw schuduwwerk heel intens Spiegelend, confronterend pijnlijk, als je het aandurft…. Als je bereid bent echt te kijken…. naar al je lelijkheid, overtuigingen, imprints, angsten en eenzaamheid. Niet voor watjes! Spring in het diepe en boek een sessie!
Ik voel me zacht, kwetsbaar in diep verbonden vrouwelijkheid in mezelf. Ik heb nu al mijn destructieve kanten ontmoet en ben blij ze te hebben aangekeken. In mijn kracht! Yes To All of me. #‎puur #‎heel #‎essentie ~ love ~”

– Kim Lakke (www.hartverstand.nl)

“Een sessie met Sandra bracht mij ruimte, zachtheid, bevestiging en zelfliefde. Een dikke vette aanrader, voeding voor de ziel en versterking van het hart. Ik heb Sandra in de sessie ervaren als zacht, grappig, integer en liefdevol. Alleen daarom wil ik vaker met haar zijn. Dank je wel heerlijke vrouw, zie ik je bij de Taj Mahal? ????❤️”

– Judith van Beers (www.judithsfavorites.com).

“Ik ken Sandra al een paar jaar als een enorm getalenteerde sister. Ze is heel helder in contact met haar eigen essentie. Dat maakt dat ik me in haar aanwezigheid ook altijd dicht bij mijzelf voel. Ze ervaart het leven als een ontdekkingsreis. Als je in contact bent met haar bevlogenheid, enthousiasme en oprechte interesse, kan je niet anders dan je eigen leven ook in dat licht zien.
In de sessie die ik onlangs bij haar had, volgde zij haar stroom volledig zonder bedenkingen of twijfels. Dat opende voor mij alle ruimte om ook helemaal mezelf te zijn. Sandra communiceert met je onderbewuste, terwijl je er zelf vol bij aanwezig bent. Ik ervoer een diepe ontspanning, zodat ik boodschappen van mijn onderbewuste helemaal via haar kon ontvangen. Dat wat altijd spannend was om zelf in te zien, vond een veilige bedding bij Sandra.
Ze nodigt je uit je om je, net als haar over te geven, aan wat wil gebeuren. Het is heel nieuw voor mij om daarin zelf niet hard te werken, maar via Sandra mijn verhaal gespiegeld te krijgen. Juist niet werken, mijn mind even rust geven, maakte dat het heel diep binnenkwam. Van meditatie naar channeling en vervolgens een diepe fysieke integratie. In die fysieke integratie voelde ik hoe op celniveau transformaties plaatsvonden. Diepe thema’s kwamen zacht aan de oppervlakte en ik merkte dat ze als vanzelf oplosten.
Een paar weken later merk ik dat het nog steeds doorwerkt. Ik voel me steeds lichter en helderder worden. Het voelt als een unieke life changing ervaring. Dank je wel Sandra, dat jij het lef hebt je gave te geven.”

– Cindy Bucher

“Dag lieve Sandra, ik voel me heel anders. Ik ben me nog steeds aan het verbazen – en aan het voelen hoe alle dagelijkse situaties en contacten ineens anders voelen. Er is een soort gevoel van verdriet weg, van moedeloosheid, waarvan ik eerder niet wist dat ik het voelde. Nooit gedacht dat dit soort dingen er onder zaten. De diepe vermoeidheid die ik had is weg. Ik voel me lichter. De laatste maanden had ik ook veel pijn tussen mijn ribben en ruggengraat, dat zat vast. Ik voel dat ik nu weer breder kan ademen en voel die stijfheid minder. Ik voel me vrijer, blijer, heb zin om leuke dingen te doen, het gevoel dat ik mag genieten. Heb minder het gevoel dat ik een last mee moet dragen of verantwoordelijkheid moet nemen voor alle problemen om mij heen. Maar dat ik juist mag werken met de positieve ideeën, mensen en energie. Ik ben nog steeds verbaasd, me aan het verwonderen en het op me in laten werken. ;-)”

– C.V.

Sandra is een bijzondere vrouw.  Je ziet het al aan de lampjes in haar ogen en de lichtheid die je bij haar voelt. In haar energetische sessie verbindt Sandra zich oprecht en heel liefdevol met jouw essentie.
Via haar kan er dan naar de oppervlakte komen wat getransformeerd mag worden. Na de sessie voelde ik dat er wat geschoven was. Ik voelde me iets lichter en kan in meditatie dichter naar een soort eenheids gevoel toe. Er is ook iets geschoven in mijn helderheid en merkwaardig genoeg lijkt er ook iets geschoven te zijn in onze gezinsconstellatie. Echt positief. Een fijne en bijzonderen ervaring met onverwachte uitkomst.”

– E.K.

“Je sessie laatst was zo bijzonder en zo geweldig. Ik heb gewoon meer energie en dat is echt lang geleden. Normaal lig ik op zaterdag, na een drukke week, uitgeteld met hartkloppingen en down op de bank. Afgelopen weken stond ik op de sportschool te rennen op een loopband. Moet eigenlijk niet gekker worden, maar graag heb ik dat natuurlijk wel. Mag ik nog een keer bij je langskomen en jouw geweldige krachten ervaren?”

– Lia

“Hi Sandra. Ik vond het heel fijn, dank je wel. Sinds de sessie voel ik me heel kalm, terwijl ik daarvoor heel gestresst en nerveus was. Aan mijn situatie is niets veranderd want ik wacht nog steeds op bericht maar ik ben er nu kalm onder en verwacht dat het goedkomt, one way or the other.”

– Henny

“De kralen raap je voorzichtig op, bekijkt ze één voor één
Je beschouwt en verdiept je dan, zonder waarde is er geen
Je poetst ze op, kijkt er doorheen, laat het licht er zacht door schijnen
Zodat ie, waardevoller nu, in volle glorie kan schijnen
Je vlijt ze neer en schikt op kleur, afzonderlijk en als geheel
Dan rijg je ze aan het kralensnoer, waar elk dan speelt zijn deel
Iets wat los was heeft weer grond, wat gesloten was is open
Verdriet wordt vloeibaar, haat lost op, er is rust en ruimte voor hopen
Met vaste grond onder de voeten nu, de tenen in het zand
Is de terugkeer stil en zacht en zijn we weer geland.
Lieve Sandra, dank je wel!”

– Annemarie

“Lieve Sandra, wat een helende reis vandaag! Ik wist niet dat ik zoveel energie had opgeslagen in mijn cellen wink-emoticon. Het gierde, kolkte en het barste vandaag… een ijsvulkaan van jewelste… en als een vloed aan licht bleef het achter in mij, voelbaar in ieder hoekje van mijn bestaan. Ik ben je dankbaar! Zoveel toewijding, liefde en helende handen. ‘The wound is the place where the light enters’ ~Rumi.”

– Kim Karina

“Wow, gister ging ik me erg ziek voelend een sessie in bij Sandra de Vos, waarna ik me beter voelde dan ik me in een hele lange tijd gevoeld heb. Geen idee hoe ze ‘t doet, maar voor mij voelt het magisch. Ze ‘finetuned’ zich helemaal op mij en gaat zeer subtiel te werk. Dit zijn van die dingen die niet met woorden te vatten zijn, je moet het gewoon ervaren. Dank je wel, lieve Sandra.”

– Reinout de Bruyn

“Van de week kreeg ik een bijzondere en inzichtgevende sessie van mijn lieve vriendin Sandra de Vos. Het was of ik me in een donkere wijde tunnel bevond waarin ik terugblikken of sneak previews (tis maar net hoe je ‘t bekijkt) kreeg in Levens die ik heb geleefd, mooie uitzichten en ook nare momenten.
En ik was Alles en Alles liet zich aan me zien. Licht en donker, het is allemaal in ons aanwezig. Ik zuchtte, gaapte, bewoog en kreunde… voelbaar tot in elke individuele cel in mijn Lichaam. Om daarna opnieuw te landen in mijn Lijf, met een nieuw bewustzijn dat we volledig onafhankelijk zijn in onze kern…en tegelijkertijd verbonden met alles en iedereen om ons heen. Dank je lieve Sis, voor deze ervaring en voor wie jij bent!”

– Ireen Houben

“Lieve San, dank je wel voor de magische reis van vandaag Alice in Wonderland”

– Ansje

“Ik voelde het als een cadeau hoe de energetische sessies met Sandra op mijn pad kwamen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten en stond helemaal open mij te laten verrassen. En wat een mooie, bijzondere en kostbare ervaring was het! Ik heb twee sessies ondergaan en in allebei gebeurde er heel veel. Sandra begon met een uitleg over hoe de sessie zou verlopen. Er volgden drie gedeeltes met als eerste een geleide meditatie, heel bijzonder. Toen een fase die ik zou willen benoemen als Soul Reading, maar toch net weer anders. Tegenover elkaar aan tafel zittend, vertelde Sandra via metaforen wat zij voelt en ziet in mijn onderbewuste. Dat was eerst even wennen, omdat het zo nieuw en anders was, maar al snel was het juist heilzaam en rustgevend en ook zo bijzonder dat Sandra mijn diepste gevoelens kon vertalen. De gevoelens die altijd diep verborgen blijven en nooit gehoord worden, ook al zouden ze dat zo graag willen. Tijdens het derde deel van de sessie lag ik heerlijk op de massagetafel onder een warm deken en een genoot ik van een energetische behandeling. Na afloop van beide sessies ging ik iedere keer met een nieuwe inzicht naar huis, voelde ik mij nog de hele dag licht en helder en vooral vol met liefde. Dat is ook wat ik tijdens de hele sessie zo sterk voelde: echte verbinding, liefde en het gevoel gedragen te worden. Omdat ik intussen naar het buitenland ben verhuisd, kan ik niet meer persoonlijk bij Sandra komen. Gelukkig heb ik ook via Skype een heel bijzondere en leerzame sessie met haar gehad, waardoor ik weer helemaal vol energie mijn dag en leven mag beleven. Met aandacht voor dat wat ik werkelijk voor mijzelf nodig heb. Dank je Sandra!”

– Martina

“De energetische behandeling die ik eind 2015 van Sandra ontvang was voor mij een immens krachtige en transformerende ervaring. Ik heb nog niet eerder zoiets in deze vorm meegemaakt. Voor mij was het alsof mijn twee eerdere Ayahuasca ervaringen samen kwamen. De eerste gelijkenis is dat het ging om mijn verbondenheid met mijn hogere Zelf en (zelfgecreëerde) tralies die me weerhouden van werkelijke verbinding – en bovendien om de bevrijding hiervan. Een hele sterke emotionele ontlading. De tweede gelijkenis is dat het kleurrijk, feestelijk, bevrijdend, warm en vol liefde voelde.”

–   Mick Janssen

“Een heel bijzondere en unieke ervaring… Datgene wat door Sandra gevoeld en verwoord werd resoneerde helemaal. De meditatie, de reis en de energetische behandeling… Helemaal compleet. Er viel veel op zijn plek en lichtjes gingen aan. De energie prikkelde door mijn hele lichaam en op allerlei niveaus werd er gewerkt. Heel diep, heel fijn, heel warm, heel liefdevol… ik ging met meer licht en tegelijkertijd lichter weer op pad. Inmiddels een tweede sessie gehad, dat was een totaal andere reis. Wow! Geen woorden voor… Steeds meer inzicht en minder bagage. Blij! Sandra heeft zoveel eigen ervaringen en inzichten waaruit ze kan putten, dat is super inspirerend en doordat ze zo ontzettend lief, open, opgewekt en zonder oordeel is, kan mijn hart daar alleen maar van open gaan… Dit ga ik natuurlijk vaker doen!”

– Everine

“Lieve Sandra, wat ben ik je onwijs dankbaar voor onze energie sessie. Samen zijn we op plekken gekomen waar ik lang niet bij bewustzijn was geweest. Nu wel! Wat een verwondering van mijn kant over ’t proces, de diepgang, je zorg, zorgvuldigheid en helend vermogen.
Het voelt als een een-op-een bekrachtiging van heel veel wat ik in mijn (onder)bewuste al eerder had ervaren en geeft me daarmee een heldere focus en koers in mijn leven op aarde, nu, waar ik me meer dan ooit door jou gezien heb gevoeld, en nu de de kracht ervaar van me er volledig welkom te voelen. Dankjewel Sandra! Ik kom graag nog vaker bij je langs. Heel hartelijke groet.”

– Sander

“Sandra is een vrouw uit biljoenen! Een vrouw waar ik altijd veel bewondering voor heb gevoeld. Voor hoe ze haar passies leeft en daarin een baanbrekend en zeer inspirerend effect heeft op de wereld om haar heen. Gewoon, door zichzelf te zijn en te doen waar ze van houdt. <…> Deze sessies zijn een absolute aanrader als je worstelt met stukken waar je maar niet bij kunt komen, wat je ook geprobeerd hebt. Niet dat er geen andere methodes zijn die je daarbij zouden kunnen helpen, maar dit is er één die in mijn beleving op de allerdiepste niveaus van ons wezen werken en ik heb toch al heel wat vormen van energetische en sjamanistische heling ondergaan over de afgelopen decennia. <…> Deze vrouw is zonder meer in staat om je daarin bij te staan en doet dit op bijzonder liefdevolle en uiterst krachtige wijze. Gewoon zoals ze is in al haar glorie, met een pracht glimlach, een warm hart, een lekkere kop kruidenthee en een no bullshit attitude!”

– Gosse Beerda

Lezingen, workshops & catering

Lezing De Magie van Energie: “Als een schitterende boself liep je rond op mijn Pure Energy Event. Je lezing was puur en authentiek. Ik heb genoten van je energie en de toegankelijke manier waarop je spreekt. Je hebt iedereen geraakt en ik durf te voorspellen dat er meerdere mooi veranderingen plaats gaan vinden. Bij mij sowieso. Bedankt voor je heerlijke raw foods, je inspirerende lezing en je persoonlijke betrokkenheid.”

– Rianne Schenk (www.debewustepowervrouw.nl)

Lezing De Magie van Energie: “”Zeer inspirerende lezing. Ik ging heel blij naar huis. Je woorden laten me weer contact maken met wat ik vanbinnen weet: her-inneren. En net als de heerlijke hapjes: het maakt je vanbinnen wakker. De opbouw van je lezing vond ik goed en logisch. Je eigen stukjes, die je van een kaartje oplas, ontroerend en versterken de lezing. Ik ben nieuwsgierig geworden naar meer… Je praktische handreikingen zijn zeer welkom!”

– Angela Ruigrok

Lezing De Magie van Energie: “Ik vond jouw lezing heel erg inspirerend. Mooi ook om te zien hoe veel positieve energie je zelf hebt en ook uit straalt. Daar heb ik veel bewondering voor. Ik heb afgelopen paar dagen nog vaak nagedacht over wat je hebt verteld dus dat is een goed teken :). Ik denk dat je een grote inspiratiebron bent voor veel mensen waaronder ikzelf. Ik ben erg benieuwd naar je verdere werk.

– Pim de Vries

Lezing De Magie van Energie: “Ik vond je lezing zeer inspirerend en heb genoten van je levenslust en authenticiteit. Ik heb me direct voorgenomen om vaak in m’n dagboek te schrijven om op die manier ruimte te maken voor wat er speelt dieper in mij.”

– Daantje Linschoten

Catering (5-gangen raw food diner voor 150 personen): “Ik wil jou de complimenten geven hoe professioneel en heerlijk jouw food was afgelopen donderdag bij TEDx Hilversum. Ik ben sowieso erg blij met hoe deze avond is verlopen, maar opvallend was ook dat de genodigden erg onder de indruk waren van het eten. Ze vonden de smaak goed en de presentatie ook erg opvallend mooi.”

– Herma Holtland (mede-organisator TEDx Hilversum).

Raw food workshop (voor 60 personen): “Dank voor jullie mooie herinneringen in de vorm van gave foto’s en video! Wat een energie krijg ik bij het zien van deze beelden! Heel mooi! De ervaringen van mijn collega’s zijn over het algemeen positief. Velen waren vooraf sceptisch over raw food, maar geven nu aan het verrassend lekker te vinden! Leuk om mensen / collega’s een beetje uit hun comfort zone te halen! Deze avond was een mooie kick-off voor 2015, waar we vitaliteit van de medewerker centraal willen stellen. Mede dankzij jullie inzet hebben we een hele leuke, lekkere, sportieve en gezellige avond beleefd. Nogmaals dank daarvoor!”

– Maurice Kempes (BDO Nederland)

Raw food catering: “Lieve Sandra, je eten is fantastisch! Ondanks dat het helemaal stil is tijdens het eten (stilte retraite) geniet iedereen enorm. Het is alsof we worden opgetild door de speelse, verzorgde, liefdevolle en zalige voeding. En dan heb ik het niet alleen over het eten zelf, maar ook jouw sprankelende persoonlijkheid, de lichtjes in je ogen en je uitleg over Raw Food. Dank je wel!!! Liefs, Tijn”

– Tijn Touber

Raw food workshop: “We weten zo langzamerhand allemaal wel hoe belangrijk het is om zo nu en dan je eetpatroon om te gooien om weer bewust te worden van wat je allemaal eet. Dus toen het berichtje over Detox in the City voorbij kwam op internet, dacht ik direct: wat een ontzettend slim idee, dit is iets voor mij. Natuurlijk is een week ergens intern vasten of een sappenkuur doen geweldig om mee te maken, en heilzaam. Maar soms heb je daar geen zin in, te serieus, duurt te lang etc. Daarom is dit zo’n goed plannetje. Het past in je agenda (een weekend) en het zet je toch weer even op een ander been, het brengt je op andere gedachten en je kijkt weer kritisch naar jezelf en naar je eet/drink patroon. Na zo veel jaren Happinez, interviews met wijze mensen en ‘goeroes’ die weten hoe je goed zou moeten leven…, zou je toch denken ‘ik weet het’ ik heb die informatie niet meer nodig… Maar zo werkt het leven in de praktijk niet. Je hebt gewoon mensen nodig die je af en toe informeren en motiveren. Die weer even vertellen hoeveel effect groene smoothies kunnen hebben op je gezondheid. Niet als wetenschappelijk feit, maar omdat Sandra dat zelf heeft ervaren. En dat maakt dit programma zo leuk. Sandra is geen vrouw die met een vingertje omhoog vertelt wat we wel en niet moeten eten of drinken. Ze vertelt uit eigen ervaring. En moedigt anderen aan ook zelf te experimenteren, niet omdat een ander het weet of zegt, maar omdat je zelf het effect gaat voelen. En dat is wat mij betreft waar het allemaal om draait. Je eigen wijsheid vinden. In denken en vooral in doen. Sandra helpt daarbij, al is het maar voor een weekend… :).”

 Inez van Oord (Oprichter Happinez).

Raw food workshop: Dank je wel voor de fantastische middag. Zo leuk om direct zelf aan de slag te mogen gaan, en tegelijkertijd ervaring op te kunnen doen met de verschillende apparatuur. Zeker nu ik al maanden aan het dubben ben over het kopen van een keukenmachine of een blender. Wat leuk om te ontdekken hoe lekker Raw nu eigenlijk is, en niet eens zo tijdrovend als ik altijd dacht. Je bent een heldere en duidelijke spreekster – en dat was voor mij als slechthorende bijna het allerbelangrijkste om ontspannen van de rest te kunnen genieten.”

– Janna Schagen

“…Ik was uit verveling wat afleveringen van “Wie is de chef” aan het terugkijken, en toevallig was één van die afleveringen die waar jij in zat. Intussen bleef ik maar ziek, maar ik vond het hele idee van raw food (wat jij me door die aflevering had leren kennen) enorm intrigerend, dus ben toen verder gegaan in mijn zoektocht. Ook naar de zoektocht met m’n lijf; een chronische darmaandoening, en een aantal intoleranties kwamen aan het licht. En sindsdien volg ik jou zo een beetje, je was dus toen al een inspiratiebron (samen met nog wat anderen), dat is nu ongeveer zo’n 4 jaar geleden denk ik. Intussen is er veel veranderd, ik ben me gaan omscholen op vlak van voeding enzo, ben bezig met het opzetten van m’n eigen bedrijfje, en ik zit weer lekkerder in m’n vel… Dus ik wil je danken, voor die aflevering, het is en blijft een keerpunt in m’n leven! Bedankt!”

Line de Vos (geen familie :-)).