Uit liefde voor puur

LekkerRaw inspiratie diner

.

Genieten van voeding in al haar kracht & pracht.

Heb je interesse in een privé diner, van 3 gangen tot een exclusief 10 gangen diner? Mail dan naar: Sandra@lekkerraw.nl.

Tijdens dit raw food diner proef je de pure smaakcombinaties en kun je merken dat de uiteenlopende ingrediënten nog lang nazingen in je mond. Ja, het is mogelijk om gezond eten stijlvol te presenteren. Alleen al door er naar te kijken loopt het water je in de mond!

Een idee voor op het menu:

Sprankelende kombucha

Salade van kleurrijke gepikkelde groenten
Een bommetje van probiotica… Hier worden je darmen echt blij van.

Thaise kokos loempia
In kokos-mango wrap gerolde frisse groenten en kruiden 
met druppeltjes oosterse dressing en stukjes cashew noot.

Chia-kaviaar met goji berry saus en zonnig fruit
Een verrassend nagerecht met verschillende superfoods, afgewisseld met een fris-fruitige bite.

Alle gerechten zijn handgemaakt, raw en biologisch. Stel je dus bijvoorbeeld voor hoe de kokosnoten handmatig worden open gehakt voor een romige mousse. Hoe de boekweit wordt gekiemd, voordat hier crackers van worden gemaakt… Met aandacht & liefde.

banner_600-202_tarwegraskoning.003

 


Kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het menu.

Zelf aan de slag? Volg een LekkerRaw raw food inspiratie workshop.

Heb je de smaak te pakken en wil je zelf leren hoe je al dit lekkers kunt bereiden? Meld je dan aan voor de LekkerRaw inspiratie workshop. Lees hier meer >>.

Wat is raw food?
Het uitgangspunt in de raw food keuken is, dat de voeding nooit verhit wordt boven de 42°C. Hierdoor blijven o.a. alle enzymen, vitaminen & mineralen behouden en laat dat nu juist net de basis zijn van gezonde voeding! De raw food bereidingswijze is goed voor je lichaam en geest. Je krijgt er meer energie van, omdat de enzymen die nodig zijn om het eten te verteren nog in de voeding zelf zitten, in plaats van dat je lijf zelf de enzymen moet aanleveren. Dat is nog eens energiebesparing! Je lichaam is vervolgens beter in staat om gifstoffen af te voeren, zodat je je (nog) fitter in je vel gaat voelen.

De raw food filosofie is een voorstander van het gebruik van ingrediënten die zo dicht mogelijk bij z’n natuurlijke oorsprong staan. Kortom: biologische producten, liefst seizoensgebonden, ongeraffineerd en zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast wordt er gekeken naar welke voeding al dan niet goed verteerbaar is voor een menselijk lichaam. Zo is het voor je lijf heel moeilijk om dierlijke eiwitten volledig te verteren, evenals bijvoorbeeld geraffineerde suikers, zuivel- en zetmeelprodukten. Dit kan verzurend op je lijf werken en zorgen voor een opbouw aan gifstoffen. Dat is dan ook de reden dat deze producten in de raw food voedingsstijl niet of nauwelijks worden gebruikt.

Sfeertje proeven?
Bekijk hier de foto’s >>

Ervaringen
Benieuwd naar de ervaringen van je voorgangers? Lees ze hier >> 

Door Sandra de Vos: Raw food artist

Sandra-Lekkerraw_MG_3402_2_100x150Sandra de Vos eet sinds begin 2010 raw. Ze is al jaren bezig met gezondheid en het uitzoeken wat voeding is waar je energie van krijgt. Ze zei haar baan als marketing manager gedag en koos voor een ander pad: haar eigen bedrijf, LekkerRaw. Zij ziet het als een uitdaging om gezonde voeding ook nog eens lekker te laten zijn en een lust voor het oog… Ze nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Haar doel: je weer fit in je lijf en helder in je hoofd laten voelen. Met haar verfrissende visie op gezondheid en praktische insteek ligt wat haar betreft een gezonde levensstijl binnen handbereik.

Naast deze exclusieve catering verzorgt LekkerRaw ook raw food inspiratie workshops. Hierin leren mensen zelf heerlijke raw food gerechten te bereiden, gecombineerd met een educatief element over raw food & gezondheid. Bovendien begeleidt Sandra in haar persoonlijke coachingsessies mensen op weg naar meer energie. Praktisch en direct toepasbaar.

Lees meer over Sandra en het gedachtegoed van LekkerRaw.