logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Sandra - LekkerRaw
50523
page,page-id-50523,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Sandra

Levenskracht voor je lijf, een glimlach voor je ziel

Mijn diepgenestelde missie is om je te leren hoe je jouw levenskracht van binnenuit kunt voelen. Dan is je hart blij en geniet je van je leven. Deze missie heeft een gecombineerde spirituele- en een aardse kant. Ik beschrijf mijn inzichten in blogs en gedichtenspinsels. Diepgaand en luchtig tegelijkertijd. Tijdens een energetische sessie begeleid ik je bij het voelen en verwerken van je emoties. Zo ontstaat er ruimte in je lichaam. Je oude emotionele ballast verdwijnt stap voor stap. Je voelt je een vrijer mens. Door de ruimte die er ontstaat, kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen. Lees hier de ervaringen van mensen die een sessie hebben ondergaan. Mijn LekkerRaw recepten- & inspiratieboek ‘Uit liefde voor puur’ staat boordevol kleurrijke raw food gerechten, tips en ideeën voor een gezonde levensstijl die je (deels) kunt integreren in je dagelijkse leven. Hoe zuiverder je emoties en je lichaam, des te beter ben je in staat om naar je diepste verlangens te luisteren. De wensen van je ziel. Laat je cellen sprankelen, want dat maakt je gelukkig.

Lees hier een langere versie van mijn levenspad: Het spel van het leven >>

Al van jongs af aan verdiep ik me in gezondheid. Wat maakt het toch dat het ene wel werkt en het andere niet? Vanaf mijn 18e kreeg ik zoveel last van mijn darmen dat mijn zoektocht naar de oplossing rigoreus van start ging. Ik bewandelde allerlei wegen, probeerde allerlei diëten, las talloze boeken en boekte steeds een beetje meer vooruitgang. Mijn burnout begin 2010 was een mooie springplank voor een sneltreinvaart aan ontwikkelingen op gezondheidsvlak. Mijn doel: hoe krijg ik zo snel mogelijk weer meer energie? Ik maakte onder andere kennis met de raw food filosofie en ervaarde het enorm krachtige effect ervan op mijn eigen lijf. Het was smullen voor mij om me er helemaal in te verdiepen. Na een aantal maanden ervaarde ik een zekere vorm van moeiteloze lichtheid in m’n lijf en hoofd. Ik liet allerlei onnodige ballast los.

Door al die ervaringen ben ik ervan overtuigd geraakt dat een gezonde levensstijl een essentieel element is om in je eigen kracht te komen en te (her)ontdekken wat je leuk en belangrijk vindt in dit leven. En als je dat vervolgens weet, dan heb je de daadkracht om het daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Dat is goed voor jou en mogelijk ook voor de mensen om je heen.

En van het een kwam het ander. Ik stopte begin 2011 met mijn baan als marketing & relaties manager bij New Life University en startte LekkerRaw. Er is iets in mij dat zo ongelofelijk gedreven is om mensen te inspireren en te begeleiden HOE je weer fit in je lijf en helder in je hoofd kunt worden! Lekker praktische tips, daar houd ik van.

Door middel van de raw food workshops zet ik je graag aan het denken, zodat je vervolgens zelf kunt kiezen wat je ermee doet en hoe je het toepast in jouw eigen leven. Via de exclusieve catering experiences raak ik graag zoveel mogelijk mensen aan, zodat ook zij ervaren hoe smaakvol en stijlvol gezond eten kan zijn. Tijdens een energetische sessie neem ik je mee op reis door het landschap van je eigen emoties en energie.

Ik zou zeggen: klaar voor de start?… GO!

Lees hier een langere versie van mijn levenspad: Het spel van het leven >>