logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Sandra - LekkerRaw
50906
page-template-default,page,page-id-50906,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Sandra

Mijn diepgenestelde missie is om je te helpen jouw levenskracht diep van binnen weer te leren voelen. Dan is je hart blij en geniet je van je leven.  Tijdens een energetische sessie begeleid ik je bij het voelen en verwerken van weggestopte energieën en emoties. Zo ontstaat er ruimte in je lichaam. Je oude emotionele ballast verdwijnt stap voor stap. Je voelt je een vrijer mens. Lees hier de ervaringen van mensen die een sessie hebben ondergaan. Mijn LekkerRaw recepten- & inspiratieboek ‘Uit liefde voor puur’ staat boordevol kleurrijke raw food gerechten, tips en ideeën voor een gezonde levensstijl die je (deels) kunt integreren in je dagelijkse leven. Hoe zuiverder je emoties en je lichaam, des te beter ben je in staat om naar je diepste verlangens te luisteren. De wensen van je ziel. Laat je cellen sprankelen, want dat maakt je gelukkig.

Ze noemen me een sjamaan, spreekbuis, storyteller, cosmic dancer of zelfs afvoerputje
Sommigen noemen me een sjamaan, anderen noemen me een spreekbuis, channel, healer, medium, metaphorical storyteller, cosmic danser, tolk-vertaler, zielsbegeleider, katalysator of zelfs transformatorhuisje, afvoerputje, stofzuigerslang, buitenboord versterker. Als je daar een mix van maakt, dan kom je een heel eind. Ik volg de subtiliteit van energie en heb in de loop van de jaren geleerd om weerstand op te sporen en te laten transformeren. Weerstand die de stroom van leven probeert te onderdrukken. De gordijntjes die rondom je essentie zijn gedrapeerd, gecreëerd door je mind, beïnvloeden de natuurlijke stroom die diep van binnen in je borrelt. Die levenslustige stroom van bruisende energie, waar jouw innerlijke waarheid leeft, is de oorsprong van alles. Hoe meer je daarmee in bewustzijn verbonden bent, des te moeitelozer kun je meebewegen met alles wat het leven op je pad brengt. Dan is je mind in harmonie met je hart, leef je in overgave en bewandel je het pad van eenheidsbewustzijn.

De stem van jouw onderbewuste
Tijdens de energetische sessies en ceremonies verbind ik me met het onderbewuste, zowel individueel als op groepsniveau. Metaforisch gesproken, zou je me kunnen zien als een grote liefdevolle oermoeder die oordeelloos haar armen opent en aspecten in je onderbewustzijn uitnodigt om zich stuk voor stuk aan haar te laten zien. Het maakt haar niet uit wát er boven komt borrelen. Voor haar is van belang dat ze ontdekt wat er werkelijk in je omgaat. Jij hoeft niets te doen. Juist niet. In de open, warme, oordeelloze ruimte van deze liefdevolle moeder is het veilig om als vanzelf je kostuum los te laten en je niet beter en anders voor te doen dan zoals je je diep van binnen voelt. Onbewuste weerstand smelt dan als sneeuw voor de zon. Al suist het van destructieve boosheid of een verlammende angst, bij haar kun je zijn zoals je bent. Daar zijn geen gedragsregels en kaders die bepalen of en wanneer je lief bent. In haar ruimte word je onvoorwaardelijk geaccepteerd. Al voel je je een manipulatieve slang of een ziedende strijder, een recalcitrante rebel, een onzeker slachtoffer of allemaal tegelijkertijd. In haar ruimte maakt het niet uit. Haar ruimte is als een podium waarop elke onderdrukte energie zijn dans mag uitvoeren, z’n stem kan laten horen. Stap voor stap verschijnen er aspecten uit diepe spelonken van je onderbewuste op het podium en als vanzelf borrelt er naar boven wat zo lang verstopt was. Ik, ‘de liefdevolle moeder’ hoor, voel en zie wat zo lang verborgen bleef en geef er uitdrukking aan via klanken, metaforen en bewegingen. Ik ben op dat moment de stem van je onderbewuste.

Zonder maskers
Zodra een kind haar diepste roerselen kan delen in de veiligheid van open en liefdevolle moederarmen, dan lucht dat op en verdwijnt de pijn als sneeuw voor de zon. Dan is er geen reden meer tot weerstand, want het kind voelt zich volledig gezien en geaccepteerd voor wie ze is, in al haar veelzijdigheid. Dan heeft het kind zichzelf moeiteloos overwonnen om zich te laten zien voor wie ze werkelijk is, in al haar facetten. Dan voelt het kind wat het is om in deze poel van onvoorwaardelijke liefde te zijn, waarin je de maskers afwerpt en gewoon bent wie je bent. Dan herken en erken je wat er in je leeft en voel je de liefde in je eigen hart. Dan is er niets meer belangrijker dan dat. Dan ben je in bewustzijn verbonden met je authentieke zelf. Dat geeft een gevoel van lichtheid en kracht tegelijkertijd.

Weerstand maakt plaats voor liefde
Kortom, ik ben enerzijds de veilige, ontvangende, oordeelloze ruimte, diep verankerd in de aarde, die de verborgen aspecten in jouw onderbewuste uitnodigt om zich te laten zien. Op hetzelfde moment wórd ik die verborgen aspecten van jou, die als vanzelf op ‘het toneel’ verschijnen. Deze aspecten van jouw onderbewuste bewegen door mijn lichaam. Via mijn stem en lichaamsbewegingen krijgt het de ruimte om te uiten wat tot dan toe verborgen bleef in je onderbewuste. Op die manier lost het op in de ruimte, verdwijnt de drukkende weerstand en kan er liefde binnenstromen om de oude programma’s en emoties te overschrijven met nieuwe constructieve harmonieuze energie. Je kunt me zien als een spreekbuis van je onderbewuste die geen blad voor de mond neemt als je je eigen waarheid wilt ervaren. Dat is de essentie van mijn werk.

Verder vliegen dat je ooit voor mogelijk had gehouden
Achter de weerstand ligt vrijheid. Buiten je comfortzone ligt groei, expansie. Jouw comfortzone houdt je voor een bepaalde tijd in een ogenschijnlijke veiligheid, net zo lang totdat je diep van binnen de behoefte voelt om verder te reiken dan je tot dan toe voor mogelijk had gehouden. Je realiseert je dat die ‘veiligheid’ al die tijd een illusie was en dat je jezelf daarin gevangen hield. Dan word je je er bewust van dat die comfortzone eigenlijk een metaforische kooi is die jou belet om verder te vliegen dan je voorheen had gewenst. Dan is het tijd om uit je eigen gecreëerde kooi te breken. Door je oude overtuigingen en angsten te herkennen, erkennen, toe te laten en te accepteren, lossen de tralies van de kooi op. De weerstand verdwijnt. Dan is de weg vrij om verder te vliegen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. En dat is het proces dat leven heet: telkens weer realiseren dat er nóg meer vrijheid te ervaren is. Dan krijg je voelsprieten voor het opsporen van je eigen gecreëerde tralies en leer je dat je altijd tussen je tralies door de wijde wereld in kunt vliegen, want de tralies zijn enkel creaties van je mind. Dan ben je bewust dat de tralies van je mind jou er niet van hoeven te weerhouden om vrij te zijn. Dan geloof je niet meer in de verhalen van je mind. Dan laat je je mind gewoon ‘kletsen’ en kijk jij door je tralies heen en zie je dat het allemaal onderdeel is van een geheel: eenheid.