logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Shamanic soul journey group ceremony - LekkerRaw
50899
page-template-default,page,page-id-50899,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Shamanic soul journey group ceremony

SHAMANIC SOUL JOURNEY GROUP CEREMONY

Ik neem je mee op een sjamanistische zielenreis door je onderbewuste. Gedurende deze reis dient zich een collectief thema aan dat klaar is voor ontlading en transformatie en dat resoneert met iedereen die aanwezig is. Terwijl jij ontspannen ligt, gaan we op reis naar andere dimensies, waar onbewuste weerstand smelt als sneeuw voor de zon. Een combinatie van gechannelde metaforen, zang, lichttalen, kristallen klankschaalklanken, voedende geuren en verfijnde aanraking helpen je op weg naar diepere overgave.

Doordat ik tijdens de avond sterk verbonden ben met de aarde, ontstaat er een zachte, warme, uitnodigende ruimte waarin dat naar de oppervlakte mag komen, dat tot die tijd verborgen bleef. Tegelijkertijd verbind ik me met de energieën die we als collectief (onbewust) hebben weggestopt en onderdrukt. Door deze energieën toe te laten in mijn lichaam, krijgen ze de kans om uitdrukking te geven aan dat wat er diep van binnen leeft. Zodra de druk eraf is, kan de oude energie weer in vrijheid stromen en ontstaat er ruimte voor sprankelende, levenskrachtige energie.

Deze reis kan bijdragen aan innerlijke rust, zelfliefde, verzachting, verstilling, open hart, heldere geest, kracht en focus om uitdrukking te geven aan wie je bent. Ik kijk er enorm naar uit om samen op reis te gaan.

Data:
Ik woon op Ibiza en kom een aantal keer per jaar naar Nederland. Zodra de data bekend zijn voor mijn volgende bezoek aan Nederland, maak ik ook de data bekend voor de zielenreizen. 
Stuur me een mail via sandra@lekkerraw.nl als je een uitnodiging wilt ontvangen.

————————

SHAMANIC SOUL JOURNEY GROUP CEREMONY op Ibiza: ik krijg steeds vaker de vraag of ik ook groepsceremonies verzorg tijdens retraites op Ibiza. Ja dus ;-). Zondag kun je het ervaren en naderhand bespreken we dan hoe het kan worden afgestemd op het thema van de retraite.