logo

Over Sandra

Sandra de Vos nodigt je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust!
Workshops - LekkerRaw
2
page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Workshops

Een workshop waarin je kennis maakt met raw food gerechten die overheerlijk smaken, er stijlvol uit zien en… ook nog eens gezond zijn!

Op dit moment staan er geen workshops gepland. Heb je interesse? Mail me via sandra@lekkerraw.nl.
Zodra er weer nieuwe data online komen, communiceer ik dat via Facebook en de LekkerRaw update.
Wil je zelf een groep samenstellen voor een LekkerRaw inspiratie workshop (minimaal zes personen), mail me op sandra@lekkerraw.nl en dan organiseren we een mooie beleving!

Zin in een workshop vol inspiratie, lekker eten en ook nog eens leren hoe je al dat lekkers zelf kunt bereiden? Doe dan mee met de LekkerRaw raw food workshop! Een workshop waarin je kennis maakt met raw food gerechten die overheerlijk smaken, er stijlvol uitzien en… ook nog eens gezond zijn.

Ingrediënten van de workshop:

  • Visie op gezondheid & raw food
  • 
Wat levert raw food jou op?
  • Eenvoudige bereidingstechnieken
  • Praktisch toepasbare tips & ideeën
  • Zelf aan de slag en smullen maar!

Lekkere alternatieven voor tussendoortjes, je ontbijt, snelle hap, de lunch en smaakvolle gerechten voor ‘s avonds… Je gaat tijdens de workshop zelf aan de slag met het bereiden van gerechten en, minimaal zo belangrijk, je gaat het natuurlijk proeven! Ervaar de pure smaakcombinaties. Na afloop heb je inspiratie & concrete tips genoeg om je eigen vrienden en/of thuisbrigade met iets nieuws te verrassen! De recepten ontvang je na afloop.

Inschrijven
Stuur een e-mail naar sandra@lekkerraw.nl met daarin je naam (en eventueel de namen en e-mailadressen van je introducés).

Wat is raw food?
Het uitgangspunt in de raw food keuken is, dat de voeding nooit verhit wordt boven de 42°C. Hierdoor blijven o.a. alle enzymen, vitaminen & mineralen behouden en laat dat nu juist net de basis zijn van gezonde voeding! De raw food bereidingswijze is goed voor je lichaam en geest. Je krijgt er meer energie van, omdat de enzymen die nodig zijn om het eten te verteren nog in de voeding zelf zitten, i.p.v. dat je lijf zelf de enzymen moet aanleveren. Dat is nog eens energiebesparing! Je lichaam is vervolgens beter in staat om gifstoffen af te voeren, zodat je je (nog) fitter in je vel gaat voelen.

De raw food filosofie is een voorstander van het gebruik van ingrediënten die zo dicht mogelijk bij z’n natuurlijke oorsprong staan. Kortom: biologische producten, liefst seizoensgebonden, ongeraffineerd en zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Ervaringen
Benieuwd naar de ervaringen van je voorgangers? Lees ze hier >> 

Prijs: € 69,50 p.p.

Je eigen groep (klein of groot), zowel zakelijk als privé
Organiseer je een teamevent met je collega’s of een vrijgezellendag? Heb je vrienden & familie om je heen die ook van kokkerelen houden? Mensen die interesse hebben in gezondheid én lekker eten? Stel dan zelf een groep samen van 6 tot 8 personen en volg deze workshop thuis bij LekkerRaw (Amsterdam). Ook workshops voor grotere groepen is een aanrader. Dan vindt de workshop op locatie plaats. Zo verzorgden we bijvoorbeeld samen met de trampolines van bellicon nederland een workshop voor 60 medewerkers van BDO met als thema vitaliteit. Stuur een mail naar sandra@lekkerraw.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Door Sandra de Vos: raw food artist
Ik nodig je graag uit om op een bewuste(re) manier om te gaan met voeding. Het kan je zoveel moois opleveren. Je word er een blij en energiek mens van, vol levenslust! Op een luchtige manier deel ik mijn raw food ervaringen met je en door zelf aan de slag te gaan, ervaar je het gemak van het bereiden en de diepgang van de pure smaken. De focus ligt op het praktisch toepasbaar maken van raw food in ons dagelijks leven. Een gezonde levensstijl ligt wat mij betreft binnen ieders handbereik. Bekijk hier mijn recepten- & inspiratieboek LekkerRaw ‘Uit liefde voor puur’ >>